Over Ons

Wie zijn wij?

Ivo, Karin, Anda onze Spaanse schone viervoeter en Karma onze trouwe T4 Volkswagen Transporter. Het begon allemaal 19 jaar geleden in november 1998, in de Roxy in Amsterdam. Daar liepen Ivo en Karin elkaar tegen het lijf en de vonk sprong meteen over. Na twee weken heen en weer mailen en bellen besloot Karin de stap te wagen en Ivo te vereren met een bezoekje. Ze is niet meer weggegaan en op 18 december 1998 besloten we samen te zijn en te blijven.

Allebei onze studie afgemaakt; Ivo milieukunde en Karin Nederlands tekstschrijven en het werkende leven ingedoken. Natuurlijk wel afgewisseld met veel avonden en nachten stappen naar leuke feestjes, geweldige clubs en fantastische dancefestivals, want lekkere house en goede techno was en is nog steeds een gedeelde liefde.

Tijdens een vakantie op Tenerife werd een nieuwe gezamenlijke passie geboren tijdens een halsbrekende tocht op een motor met slechte remmen. Karin haalde ook haar rijbewijs en de eerste motoren stonden al snel in de achtertuin. Mooie reizen werden afgelegd in Nederland en Duitsland en steeds verder weg met tentje en bepakking naar Frankrijk, de Alpen, Spanje, Italië, Portugal, Tsjechië, Slowakije en Roemenië (prachtig land). En na afloop altijd het gevoel dat het weer veel te snel voorbij was.

Op 17 juni 2005 vierden we onze liefde met een huwelijk en in december 2014 kregen we onze eerste gezinsuitbreiding. Een harig hondenkind uit Spanje stuiterde ons leven binnen. Anda, een boxerkruising met tomeloze energie en bergen onvoorwaardelijke liefde. Het was liefde op het eerste gezicht. Onze motoren hadden we inmiddels in de wilgen gehangen. Ivo leefde zich nog even uit met endurorijden en stortte zich op het wielrennen. Karin stortte zich ondertussen op de opleiding tot Reiki master en Shiatsu therapeut. Eind 2015 kregen we onze tweede gezinsuitbreiding in de vorm van Karma, onze trouwe, blauwe T4 (2 wielaandrijving) VW Transporter met alles erop en eraan. Ons huis op wielen. Nu waren we compleet voor een nieuw hoofdstuk in ons leven; op reis, de wijde wereld in, following the flow.

2 gedachtes over “Over Ons

  1. Kijk wat heerlijk als je zo jong bent om dan met zulke plannen te lopen en te verwezelijken he ik wens jullie beiden veel suc6 met jullie reizen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s